31 MAJ 2009






29 maj 2009







29 MAJ 2009




27 MAJ 2009

Varit ute med Blondi på långpromenad idag. Och Falcon var iväg en sväng med husse. Det har varit ganska så blåsigt här idag kan jag lugnt säga.En liten uppdatering, Blondi väger nu 35.5kg och Falcon 38.5kg nu. Blondi är mer muskulös och Falcon mer slapp. Och nej, vi övergödar de icke. Och motion får de jättemycket dagligen. De kommer bli väldigt stora vovvar. Stora, men väldigt mysiga. De blir 7 månader den 9 Juni.






26 MAJ 2009

Falcon börjar bli en stor kille. Han lyfte på benet här om dagen när han skulle kissa.
Och  han har gjort det 2 ggr hittills idag :-)

25 MAJ 2009

Igår var vi och kollade på Cross-tävlingar. Hade med oss hundarna. Var borta hela dagen. Blondi och Falcon träffade även ett av sina syskon med. :-)









20 MAJ 2009



Nu är Falcon hemma igen :) <3

18 MAJ 2009

Nyss hemkommen. Åkte buss in till stan med Blondi idag. Gick jättebra. Hon är hur mysig som helst. Gick runt Ätran med henne (En å. I ca 1 timma) Sedan skulle jag in och lämna en lapp mitt i stan. Band henne där en snabbis, medan jag lämnade den lappen. Hon satt där hur snällt som helst. Hon pep inte ens. Hon bara väntade på mig :D
Sedan bussen hem.In en snabbis och lät henne dricka lite.
Sedan vidare till Ullared, gick på ett spår med henne där i ca 1 timma.  Band fast henne utanför ICA en liten stund med, medans jag handlade. Där satt hon så fint så :D Hon har skött sig utmärkt idag! Jag är så stolt. Hon är så snäll och lugn min snutta. <3





17 MAJ 2009





Är helt ensam med Blondi nu. Första gången jag och hon är ifrån Falcon. Känns redan tomt. Falcon är hos svärmor ett par dagar, för att jag ska få lite egen tid med Blondi. Vi ska även träna på att åka tex, buss, gå bland massa folk m.m. Även bra träning att vara ifrån Falcon lite. De har varit med varandra varje dag, sedan dagen då de föddes. Saknar redan Falcon :( snyft.
Falcon & Blondi är mitt allt!

16 MAJ 2009









HAHA!


15 MAJ 2009




15 MAJ 2009





Första promenaden (morgonpromenaden)  blev lång :-)

14 MAJ 2009

Jaha, kom nyss in från en stadig promenad. Det kryllar av fästingar ute. Så jag måste köpa fästinghalsband till hundarna illa kvickt.

Fick syn på en liten, liten orm. Den låg helt stilla först.  Men sedan fick Blondi syn på den. Och ormen började röra sig. Det tyckte Blondi var jättekul. Så hon lekte lite med den. Hon såg nästan ut som en katt när hon lekte med den. Hon tog ena tassen mot den, precis så som katter gör. Haha. Så söt.

Och Falcon, jag tror han börjar se i syne, eller så ser han spöken på riktigt. Går förbi en kyrkogård nästan varje dag. Varje gång, ja, jag skojar inte, varje gång så skenar han nästan förbi kyrkogården och kollar bakåt hela tiden. Han ser livrädd ut.
Och innan när jag gick i skogen, så betedde han sig likadant, jag såg ingenting. Men han tittade bakåt hela tiden, så höll han på i ca två hundra meter.Utan att det var något där. Hel-skumt.


13 MAJ 2009




Blondi & Falcon




11 MAJ 2009

Var ett evigt tjöt om mina jävla långpromenader. Men detta ska ju föreställa en hundblogg, så skit samma...
Ja, som sagt har varit ute på LÅNGPROMENAD ;) hehe. 1 timma och 20 minuter. Solen stekte på som fan. Fast vindarna var samtidigt lite kyliga ibland. De är ganska så trötta nu, och säkert fulla med fästingar. Åh jävla äckelfästingar...



















9 MAJ 2009

MINA ÄLSKLINGAR BLIR 6 MÅNADER IDAG!

8 maj 2009

Gav Falcon och Blondi varsitt ben. Falcon skiter i om man klappar han medans han tuggar. Men Blondi, hon stannar upp. Hon blir som en staty. Hehe. Får träna på det. Hon kommer ALDRIG våga göra något mot mig. HÄR ÄR DET JAG SOM BESTÄMMER! :d

7 MAJ 2009

Igår klarnade det upp. Stack ut 17-18. Vilade lite. Stack ut igen 19.30-20.30. Skönt att gå. Hundarna blev ganska nöjda sedan. Fick släpa ut de på nattpromenixen.
Kom precis in från en långpromenad idag igen. Har nog varit ute ca 2 timmar. Vi gick gick och gick utan någon paus. Det känns i vaderna nu faktiskt. Gick i så många backar. . .

6 MAJ 2009





Inte röra...  ---> VarSåGod...




5 MAJ 2009




Nyduschade och ny-klo-klippta.

4 MAJ 2009




3 MAJ 2009



Är man så dum i huvudet att gå emellan får han fan skylla sig själv.

2 MAJ 2009




Stack ut. Till en ååå. Var där lite. Sedan gick vi vidare till en äng. Där var det myyys, öööl & vakthundar. Detta är verkligen vakthundar. Hahaha. Mina vaktisar. Älskar Er <3<3<3

2 MAJ 2009

Vartit ute på långpromenad. Runt Ätran igen. Superfint. Och duktiga var de också.
Köpte även en ny kort klänning på JC idag.
 Hade mina nya skor på mig idag med. Så jävla nöjd är jag med dem. Och nej det är inga högklackade skor FAKTISKT. Det är låga (sandaler) jättefina. :D
Håller på att laga mat nu, kött, räfflade pommes och Bearnaisesås. Och sedan massa öl på det :D
SOMMAR SOMMAR SOMMAR!



1 MAJ 2009

Tog en halvlång promenad nu på kvällen. De blev ganska så leriga, så jag fick duscha de igen. Hehe. De är så snälla i duschen.







RSS 2.0