så söt



Hittade detta klippet på aftonbladet. Så söt hund...
Kan ju säga att både Blondi & Falcon tar en tugga av varje buske, gräsplätt, växt, blomma som vi går förbi. ALLTID en tugga av de. Sticker det upp en växt i gräset så tar de en tugga. Vi har buskar precis utanför dörren, de tar ALLTID en tugga in de går in. Haha, hade tulpaner också, men nu är alla borta. Hehe.
Börjar undra om de är kossor egentligen? Deras mamma kanske var otrogen med en kossa?


-Blondi-Blondina-Blondinen-BlondinBella-



Måste uppdatera för att säga att BLONDI blir duktigare och duktigare för var dag som går. Älskar henne bara mer och mer. Hon börjar bli ganska lydig. Eller hon lyssnar bra iaf. Kan ha henne lös på många fler ställen utan att hon springer ifrån mig. Hon börjar bli lydig som en golden. <3

Vägda

Vägde dem igår. De vägde 44 kg vardera...

22 JULI 2009






21 Juli 2009





Duschade dem  sedan Promenad sedan lekte de i leran Sedan badade de i en å.
Nu ligger de och vilar i köket. Lortgrisar <3

Blondi <3




14 JULI 2009

Har åkt buss med Blondi två dagar i rad nu. Det går kanon. När vi sedan kommer in till hunddagiset så blir hon helt galen, rusar på de som jobbar  där. Får en sådan energi och blir hur glad som helst. Hon hoppar, springer, viftar på svansen mot personalen. Haha. Hon verkligen trivs där.
När jag hämtar henne är hon ganska så trött (skönt) :D
Väl hemma somnar hon ganska snabbt och jag får lyssna på hur hon snarkar <3 NAAAAW

Foto från i morse kl 06.00 i väntan på bussen!

Blondi



Jaha, då har jag precis varit ute med mitt hjärta. <3
Skall upp tidigt imorgon, ska ta bussen med Blondi och sen lämna henne på hunddagis, medans jag jobbar. Sedan hämtar jag henne efter jobbet och åker buss hem igen. Vilken träning detta kommer att bli :D Hoppas bara inte det är hundar på bussen, för då får jag mig lite träning (dragkamp).

12 JULI 2009

Nu är det tomt. Eller ja, Blondi är hemma. Men Falcon med husse åkte nyss. Falcons husse skall vara borta hela veckan på jobb. Så Falcon skall vara hos sin hundvakt och jag skall jobba också så Blondi skall vara på hunddagis på dagarna. :D

Sötnosen :P


5 Juli 2009


----------


Hunddagis, stranden & massa djur

Lämnade Blondi på hunddagiset kl 10.00.
Åkte sedan med Falcon till stranden. Han badade och simmade :)
Sedan åkte vi och käkade. Blev kycklingsallad för min del. Efter det stack vi med Falcon till Vallarna och gick med honom där och kollade på alla djuren. Sedan började klockan närma sig 14 och vi åkte och hämtade Blondi på hunddagiset.
Det hade gått skitbra. Hon har två nya karlar nu Rottweilern "Nero" Och schäfern "Basse". Eftersom att allt gick som det skulle så  fick jag alltså plats på hunddagiset  den 13 Juli- 17 Juli.



Hunddagis?

Ska iväg med Blondi till hunddagiset kl 10.00. Måste åka halv tio då.
Ska vara där på prov idag. För att se om hon kan vara där den 13-17 augusti medans jag jobbar. Så kommer lämna henne innan jag börjar jobba och hämta henne när jag slutat.
 För både jag och "Husse" jobbar då. Så hon kan ej vara hemma så länge ensam. Och Falcon har redan hundvakt. Han skall iväg till "husses" bror de datumen.
Har rotat fram vaccinationsintygen och sådant som jag ska ta med mig.
 Hoppas nu att det går bra, men det gör det säkert :-)

RSS 2.0